Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

PROPOLIS - PRIRODNI ANTIBIOTIK

Objavljeno 25.6.2012

PROPOLIS - PRIRODNI ANTIBIOTIK

Propolis je smola koju skupljaju i obrađuju pčele za sterilizaciju ćelija saća, a također štiti košnicu od neželjenih uljeza.

Zahvaljujući bogatoj kompoziciji, propolis se smatra jednom od najmoćnijih prirodnih supstanci s mnogim korisnim svojstvima za zdravlje i ljepotu. Propolis zovu “prirodnim antibiotikom“ zbog njegovih antibiotskih, antifungalnih, antivirusnih, antiseptičkih, zacjeljujućih i antioksidacijskih  svojstava. Sadržava 200 do 300 identificiranih kemijskih spojeva (eterična ulja, enzimi, proteini, aminokiseline, vitamini), minerale i preko 30 bioflavonida koji su njegovi glavni aktivni sastojci. Ovi glavni aktivni sastojci odgovorni su za njegovu prirodnu učinkovitost budući da aktiviraju tjelesni imunološki sustav.

APIVITA certificirani organski ekstrakt propolisa bogat je aktivnim sastojcima s mnogim blagotvornim učincima, pogodan za vanjsku i unutarnju upotrebu.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram