Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

Neoviderm emulzija za kožu - sponzor Euromelanoma day 2013

Objavljeno 22.04.2013.

Neoviderm emulzija za kožu - sponzor Euromelanoma day 2013

Svjetske klimatske promjene, kao i promjene u stilu života utječu na sve češću pojavnost različitih zloćudnih tumora kože, a osobito najzloćudnijeg među njima, malignog melanoma. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, dva do tri milijuna ljudi godišnje oboli od nekog oblika zloćudnog tumora kože, 132 000 oboli od melanoma od kojih godišnje umire 41 000. Osobit rizik imaju osobe koje su u djetinjstvu imale opekotine od sunca te one koje povremeno intenzivno borave na suncu ili se izlažu umjetnim izvorima UV zračenja.

 

Neoviderm emulzija za kožu, preporučena od strane dermatologa, medicinski je proizvod koji pridonosi zaštiti kože, njenoj hidrataciji, smiruje opekline od sunca i upalne procese te potpomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva.

 

Posebnost ovog proizvoda je inovativan i djelotvoran sastav koji se bazira na slijedećim djelatnim tvarima:

Betaglukan (Plerasan™ 5%)- aktivira i regenerira obrambene procese kože.

 

Hijaluronska kiselina - stvara zaštitni sloj, djeluje obnavljajuće i hidratizira. U vezivnom tkivu kože hijaluronska kiselina djeluje kao molekularna spužva – veže vodu, proteine i mukopolisaharide povećavajući volumen i puni kožu od unutra prema van. Ubrzava zacjeljivanje rana i oštećenja kože, povećava njenu elastičnost i čvrstoću te vraća vlagu.

 

Alginat 0,7% - održava kožu vlažnom i hidratiziranom, održava postojanu temperaturu i upija eventualne eksudate. Alginat ima izrazito antibakterijsko djelovanje, učvršćuje kožu, bogat je oligomineralima i vitaminima B i C. Doprinosi površinskom učinku zaglađivanja ipovećanja elastičnosti kože.

 

Neoviderm krema preporučena je od strane dermatologa u sljedećim slučajevima: dermatološki i estetski tretmani kože, opekline od sunca, opekline 1. i 2. stupnja, površinskih čireva, radioterapije, kemijskih i laserskih pilinga.

 

Hrvatsko dermatovenerološko društvo Hrvatskog liječničkog zbora i Referentni centar za melanom Ministarstva zdravlja RH, 06. svibnja 2013. godine organizirat će javno-preventivnu akciju ranog otkrivanja melanoma i drugih zloćudnih tumora kože pod motom VIDI I POBIJEDI gdje će sponzor ove akcije biti Neoviderm emulzija za kožu,a građanima diljem RH će biti omogućen besplatan dermatološki pregled.

 

Sve informacije o Projektu možete naći na internetskoj stranici Euromelanoma day organizacije:www.euromelanoma.org unutar koje  je formirana i podstrana o našem pridruživanju, a detaljne informacije o provođenju u Hrvatskoj možete naći na internetskoj stranici www.melanoma-day.com/hr.

 

Projekt je medicinski, humanitarni i savjetodavni, a tri su mu glavna cilja: prevencija, obrazovanje i informiranje. Temeljni cilj projekta je rano otkrivanje melanoma što omogućuje uspješno liječenje i visoku stopu preživljavanja. Cilj projekta je osvješćivanje šire javnosti o opasnostima nepromišljenog ponašanja na suncu, o štetnim posljedicama UV zraka na zdravlje i pravilnim načinima zaštite od UV zraka te o važnosti samopregleda madeža.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram