Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

Tonimer proizvodi od sada i na hrvatskom tržištu!

Objavljeno 14.02.2013.

Tonimer proizvodi od sada i na hrvatskom tržištu!

Hipertonična linija pravo je rješenje kod prehlada i alergija. Za normalno disanje potrebno je osigurati zdravo stanje sluznice dišnih puteva. Prehlada, alergije, gripa i kirurški zahvati u nosnoj šupljini kao i brojna druga stanja uzrokuju povećano izlučivanje iscjetka iz nosa i otečenost nosne sluznice te time stvaraju probleme u svakodnevnom životu.

 

Izotonična (fiziološka) linija - vlaži i čisti

Izotonična otopina morske vode je 0,9% otopina NaCl u vodi. Njezina koncentracija jednaka je koncentraciji soli tjelesnih tekućina. Preporučujemo je za svakodnevnu njegu nosne šupljine. Svakodnevna upotreba izotonične otopine podiže otpornost nosne sluznice, što posljedično dovodi do smanjenja rizika pojave hunjavice i upale srednjeg uha. 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram