Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Događanja

Objavljeno 19.12.2012.

Predstavljanje Apivita linije za njegu tijela, intimnu njegu i tvrdih sapuna

19.12.2012. u ljekarni Farmacia, Ilica 11, održan je event predstavljanja Apivita linija za njegu tijela.

Koža tijela može biti suha, osjetljiva, masna ili u potrebi za revitalizacijom, okrepljenjem i opuštanjem. APIVITA asortiman proizvoda za njegu tijela pruža jedinstvena i specijalizirana rješenja za sve potrebe i tipove kože.

U sklopu linija za njegu tijela predstavljeno je 5 linija za njegu tijela – Body Calm, Body Relax, Body Energy, Body Euphoria te Body Tone. Također predstavljeni su prirodni sapuni u novim, atraktivnim pakiranjima – jasmin, kamilica, med, maslina, ruža i papar te propolis.

Tu je i Apivita linija za intimnu njegu.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram