Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

PRIRODNI SERUMI - INOVACIJA U NJEZI KOŽE

Objavljeno 25.6.2012

PRIRODNI SERUMI - INOVACIJA U NJEZI KOŽE

Jeste li znali da APIVITA natural serum linija s prirodnim sastojcima i do 99% daje maksimalne rezultate i jedinstvenu kozmetičku njegu kože? Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka i inovativnom mehanizmu napredne tehnologije, APIVITA prirodni serumi djeluju na najdublje slojeve kože. Oni sadrže 22 ekstrakta biljaka, 4 pčelinja proizvoda, 10 eteričnih ulja te 10 vitamina i aminokiselina. Linija sadržava četiri seruma koja pokrivaju sve potrebe vaše kože.

Prirodni serum za hidrataciju -  Hidratacija je osnovna potreba svih tipova kože i pomaže ju održati prekrasnom i zdravom. Trenutno osigurava do 63% hidratacije odmah po prvom nanošenju, čuva vlažnost kože i do 24 sata te ciljano provodi hidrataciju do najdubljih slojeva kože. Aktivni sastojci seruma za hidrataciju su bioaktivna aloe vera koja duboko upijena u kožu trenutno povećava njenu vlažnost i hijaluronska kiselina u 3 molekularne težine koja osigurava dubinsku hidrataciju u svim slojevima kože, te zadržava i do 5 puta više vlažnosti nego obična hijaluronska kiselina. Uz to, sadržava med za obnavljanje, zob i lecitin za umirivanje i esencijalno ulje geranija za podizanje raspoloženja i revitalizaciju kože.

Zašto baš ovaj serum? Za nemogućnost zadržavanja vlažnosti u koži mogu biti odgovorni: tip kože, starosna dob, prehrana, kao i čimbenici okoliša (sunce, zrak, hladnoća ili čak klima uređaji). U svim ovim slučajevima rješenje je Prirodni serum za hidrataciju - za sve dobne skupine i sve tipove kože. Možete ga koristiti ujutro i uvečer prije dnevne i noćne kreme. Koristite serum barem mjesec dana, dva puta godišnje. Može se koristiti neprestano, a može se kombinirati i s ostalim serumima iz linije Prirodni serumi.

Prirodni serum za blistavost - Sjaj kože ovisi o njenoj ujednačenoj boji, zdravom keratinskom sloju i dobroj kvaliteti kolagena. Kako svjetlost prodire kroz slojeve kože, reflektira se na kvalitetni kolagen i stvara izgled sjajne, ozarene kože. Kako ovaj serum djeluje? Zaglađuje kožu, daje sjaj i ujednačava boju kože te pruža jaku antioksidacijsku zaštitu. Aktivni sastojci seruma za blistavost su borovnica, prirodni izbjeljivač kože i čimbenik zaglađivanja; nova stabilna molekula vitamina C, koja se otpušta tek u trenutku kontakta s kožom te drastično povećava proizvodnju kvalitetnog kolagena; koenzim Q 10 u nano  emulziji koji produžuje životni vijek stanica i kvalitetu kolagena. Uz to, sadržava i likopen, i propolis s jakim antioksidativnim učinkom, nar i šipak koji toniraju i hidriraju kožu, te esencijalna ulja limuna, naranče i nerolija za revitalizaciju kože i raspoloženja.

Zašto baš ovaj serum? Gubitak sjaja kože može biti rezultat njenog izlaganja suncu, upotrebe neodgovarajuće njege kao i ostalih čimbenika, kao što su loša prehrana, umor, stres itd. U svim ovim slučajevima koža treba Prirodni serum za blistavost. Možete ga koristiti ujutro i uvečer prije dnevne i noćne kreme. Koristite serum barem mjesec dana, dva puta godišnje ili prema potrebi. Može se kombinirati i s ostalim serumima iz linije Prirodni serumi.

Prirodni serum protiv bora - Biološko starenje je prirodni proces. Kako starimo, naša koža proizvodi manje kolagena i elastina ili su oni slabije kvalitete, dok mimički pokreti mišića lica i štetni čimbenici okoliša uzrokuju boranje kože. Izgled lica smatra se mladolikim ili starim ovisno o veličini i broju bora na njemu. Kako ovaj serum djeluje? Umanjuje broj bora i do 77%, umanjuje dubinu bora i do 71% te pruža jaku antioksidacijsku zaštitu. Aktivni sastojci seruma protiv bora su nova molekula resveratrola povećane bio dostupnosti koja povećava staničnu dugovječnost i proizvodnju kolagena; vitamin E koji štiti kolagenska vlakna od razornog utjecaja slobodnih radikala; patentirani ekstrakt propolisa (APIVITINA inovacija) koji je  bogat polifenolima i flavonoidima i štiti od prijevremenog starenja. Uz to, sadržava i ulje grožđa i masline za njegu i hidrataciju te esencijalna ulja nerolija, pačulija, geranija i kadulje koja pružaju osjećaj uravnoteženosti i blagostanja.

Zašto baš ovaj serum? Pojava prvih bora ovisi o mnogo čimbenika. Genetske predispozicije, stil života, izlaganje suncu, pušenje i korištenje neprimjerenih sredstava za njegu određuju vrijeme njihove pojave, koje je općenito između 30. i 40. godine. Možete ga koristiti ujutro i navečer prije dnevne i noćne kreme. Može se neprestano koristiti ili kombinirati s ostalim serumima iz linije Prirodni serumi.

Prirodni serum za lifting - Kolagen i elastin su odgovorni za gipkost kože i čvrste konture lica. Čvrsta koža doprinosi mladolikosti i privlačnosti lica. Kako ovaj serum djeluje? Povećava gipkost kože za 13,2%, povećava elastičnost kože za 36%, obnavlja konture lica za 9,2% te poboljšava teksturu i izgled kože za 90%. Aktivni sastojci seruma za lifting su svježa grčka matična mliječ (APIVITINA inovacija) u inovativnom sistemu otpuštanja u kožu, koja povećava njenu gipkost i elastičnost; vitamin A koji obnavlja kožu; laneno sjeme bogato raminozom i arabinozom koje popunjava kožu te bušin koji povećava elastičnost kože podupirući sintezu kolagena, elastina i lipida. Uz to, sadržava i med za obnavljanje stanica, ulje pšeničnih klica za hidrataciju i obnavljanje te esencijalna ulja ruže, mire i sandalovine za toniranje i revitalizaciju kože i raspoloženja.

Zašto baš ovaj serum? Opuštanje kožnog tkiva je većinom povezano s biološkim starenjem, ali može biti i pod utjecajem ostalih čimbenika kao što su izlaganje suncu i pušenje. Prirodni serum za liftingkoristi se proaktivno radi prevencije ili nakon pojave prvih znakova opuštanja kože. Možete ga koristiti ujutro i uvečer prije dnevne ili noćne kreme. Može se koristiti neprestano ili se kombinirati s drugim serumima iz linije Prirodni serumi.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram