Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

MATIČNA MLIJEČ – DAR IZ PRIRODE

Objavljeno 25.6.2012

MATIČNA MLIJEČ – DAR IZ PRIRODE

Apivita je za “zlatne godine“ u životu žene osmislila Queen Bee, potpunu liniju za njegu lica s matičnom mliječi koja smanjuje duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Za bolje rezultate, APIVITA je ugradila matičnu mliječ u liposome kako bi blagotvorno djelovanje prodiralo duboko u slojeve kože. Matična mliječ smanjuje bore i opuštanje kože, dok u isto vrijeme omogućava učvršćivanje i djeluje obnavljajuće na zrelu kožu zahvaljujući matičnoj mliječi, morskoj travi i prirodnoj lipoaminokiselini. Pruža duboku hidrataciju s medom, pčelinjim voskom i karite maslacem čiji su učinci idealni za hidrataciju i omekšavanje. Štiti od negativnih utjecaja iz okoliša zahvaljujući ekstraktu lista masline i vodi zelenog čaja koji blokiraju rad slobodnih radikala i zaustavljaju oksidacijski proces.

Holističko djelovanje. Ono što je specifično za APIVITA proizvode je dodatak onog nečeg posebnog, a to je  blagotvorno djelovanje proizvoda ne samo na Vašu kožu već i na Vaše duhovno blagostanje. Tako Queen Bee linija sadržava eterično ulje mirisne smole koje ne samo da obnavlja zrelu kožu već i podiže raspoloženje.

Omogućite svojoj koži malo raskoši, a ona će Vas tijekom vremena nagraditi. Koristite Express gold masku s matičnom mliječi za učvršćivanje i obnovu dva puta tjedno. Alternativno, možete koristiti Express beauty hidratacijsku i hranjivu masku s medom. Započnite svoj dan  svježom matičnom mliječi i žlicom punom meda kako biste prirodno pojačali svoj metabolizam i uravnotežili svoje tijelo.

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram