Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

Jeste li znali za čudesnu moć probiotika u kozmetici?

Objavljeno 20.09.2018.

Jeste li znali za čudesnu moć probiotika u kozmetici?

Riječ probiotik potječe od grčke riječi 'pro bios'  što u doslovnom prijevodu znači 'za život'. Prema definiciji Svjetske zdravstvene organizacije, probiotici su 'živi mikroorganizmi koji primijenjeni u pravilnoj količini imaju pozitivne učinke na zdravlje domaćina'.

Zahvaljujući sveprisutnim reklama za jogurte, svima je već odavno jasno kako je djelotvornost ovih 'dobrih bakterija' na cjelokupno stanje organizma apsolutno - neosporna. No, istražujući sve dobrobiti probiotika, znanstvenici su otkrili kako se njihova primjena u skincare industriji itekako reflektira i na opće zdravlje kože.

 

No biokemijski laboratorij dr. Brandta nije stao samo na tome, već je prodorno istražio sve dobrobiti probiotika te ih iskoristio kako bi stvorio jedinstvenu formulu koju je inkomponirao u svoju skincare beauty liniju. Tako su se napredna tehnologija i moć prirode još jednom pokazale kao dobitna kombinacija, a zaljubljenici u beauty industriju i preparativnu kozmetiku brzo su prepoznali moć i učinkovitost njihovih proizvoda.

Ne samo da proizvodi djeluju blagotvorno na opće zdravlje kože, već su se proizvodi dr. Branta pokazali kao vjerni i nezamjenjivi saveznici u borbi protiv akni, ali i reduciranja znakova crvenila i iritacije.

 

Hydro Biotic noćna maska za revitalizaciju lica

 

Hydro Biotic noćna maska za revitalizaciju lica kožu hidratizira i pruža joj balans. Maska gel strukture djeluje tako da 'zaključa' vlagu u koži te reducira znakove crvenila i iritacije. Duboko hidratizirajuća krema koja djeluje dok vi spavate, balansira prirodnu floru kože te tijekom noći zadržava vlažnost kože dopuštajući joj da se hidratizira te pomaže u reduciranju crvenila kao i iritacije.

 

Bright Biotic serum za uklanjanje tamnih mrlja

 

'Van s lošim, unutra s dobrim!' - upravo se tim riječima može opisati ono što predstavlja serum za kožu lica Bright Biotic. Formula Bright Biotic seruma za uklanjanje tamnih mrlja zaslužna je za  reduciranje hiperpigmentacije i uklanjanja tamnih mrlja na koži lica zahvaljujući voćnim enzima od papaje i ananasa koji nježno uklanjaju gornji sloj kože. Vitamin B3 i lipidi minimiziraju crvenilo na koži lica te joj pružaju blistav sjaj. 

 

Ovaj je inovativan skincare proizvod inspiriran  probiotskim dodatkom koji osim crijevne floru, obnavlja i kožu lica! Ovaj ekskluzivni kompleks regulira prirodnu površinsku floru kože, vraćajući joj balans te joj pruža učinak posvjetljivanja. Bright Biotic u sebi sadrži  lactococcus fermentirani lizat koji jača površinsku barijeru kože te probiotik u prahu dobiven iz jogurta koji je zaslužan za zdravlje PH kože. Rezultat? Svjetlija, ravnomjerniji i uravnotežena koža.

Budućnost uistinu izgleda sjajno!

 

 

 

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram