Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Novosti i događanja

Novosti

NOVO - BEE RADIANT KREMA SA SPF30

Objavljeno 02.03.2018.

NOVO - BEE RADIANT KREMA SA SPF30

ΒΕΕ RADIANT SPF30

Nova dnevna krema za blistavost i borbu protiv starenja kože s matičnim stanicama naranče.

Prirodna zaštita za mladolik i blistav izgled kože.

 

 APIVITA predstavlja još jedan čudesan proizvod u BEE RADIANT liniji za njegu lica i područja oko očiju. Nova dnevna krema za blistavost i borbu protiv starenja kože BEE RADIANT SPF30 s matičnim stanicama naranče upotpunjuje tretman za oštećenu kožu, kako bi vratila izgubljenu energiju stanica kože i povećala njihovu vitalnost

Tokom vremena, koža gubi svoju blistavost i gustoću i pojavljuju se bore. Mikro obnova kože je oštećena, a smanjuje se sastav kolagena i elastina koji čine čvrstu mrežu i doprinose gustoći kože. Štoviše, dio svjetla se ne reflektira i koža izgleda manje blistavo. Istodobno se elastičnost kože smanjuje i pojavljuju se nabori i bore.

Konačno, štetno zračenje sunca (UV) najvažniji je čimbenik prijevremenog starenja kože, a zaštita protiv nje je potpuno neophodna tijekom cijele godine.

84% prirodnih sastojaka, nova dnevna krema za blistavost i borbu protiv starenja kože BEE RADIANT SPF30 djeluje na više razina, zadovoljavajući potrebe kože za anti-age njegom i blistavošću na holistički način:

 • Sprječava i smanjuje pojavu bora
 • Vraća blistavost i mladolik izgled kože
 • Sprječava foto starenje kože s zaštitom od UVA i UVB zračenja
 • Pruža antioksidativnu zaštitu i zaštitu o štetnih utjecaja iz okoliša
 • Hidratizira kožu
 • Učvršćuje i osnažuje kožu i raspoloženje

 

 Aktivni sastojci nove BEE RADIANT SPF30 dnevne kreme:

 • Matične stanice naranče: One uključuju aminokiseline, osobito prolin, kao i organske kiseline, šećere, peptide i proteine. One vraćaju gustoću kože povećanjem sastava kolagena i elastina. Mikro-obnova kože postaje ravnomjernija, povećava sposobnost kože da reflektira svjetlost i koža postaje glatka i blistava s mladenačkim izgledom.
 • Prirodni i organski filteri za sunce s širokim spektrom: oni nude zaštitu od UVA i UVB zračenja, što je najveći razlog za prerano starenje kože.
 • Kombinacija prirodnih mineralnih filtera koji povećavaju prirodnu blistavost i poboljšavaju ton kože. 
 • Organsko maslinovo ulje i ulje nara i organski med: Bogati antioksidativnim svojstvima, oni podržavaju dobru funkciju stanica, nudeći hidratizirani i zdravi izgled kože.
 • Hijaluronska kiselina:S vrlo niskom molekularnom težinom, nudi dubinsku hidrataciju čak i u dubljim epidermalnim slojevima i pomaže u održavanju gustoće kože, vezanjem i stabilizacijom vode u koži.
 • Nagrađivan patentirani ekstrakt propolisa, APIVITA Inovacija: Ova inovativna metoda odnosi se na ekstrakciju i inkapsuliranje polifenola i flavonoida propolisa. Po prvi put, aktivne tvari su inkapsulirane u ciklodekstrin kako bi se postigla maksimalna i stalna koncentracija flavonoida i polifenola. Krajnji proizvod je ekstrakt s jakim antioksidativnim svojstvima koja povećavaju vitalnost stanica i štite kožu od prijevremenog starenja. Laboratorijske studije pokazuju svoju učinkovitost u zaštiti stanica od grubosti okoliša i održavanja njihove vitalnosti.

(Ekstrakt propolisa / Propolis Ekstrakt, Patent Br. 1007520)

 • Infuzija divlje ruže:Voda je zamijenjena infuzijom sjemena divlje ruže iz Nymfaio, Florina. Pseudo-sjemenke divlje ruže (šipak) su bogati izvor vitamina C, jabučne kiseline, antocijanina, flavonoida i šećera. Značajna količina tih sastojaka prolazi kroz infuziju nudeći antioksidativna, protuupalna i hidratantna svojstva.
 • 4 100% organska eterična ulja: S eteričnim uljima bergamota, zelene tangerine, ruže i grejpa, pružajući učvršćivanje i revitalizaciju kože i raspoloženja.

Nova dnevna krema za blistavost i borbu protiv starenja kože BEE RADIANT SPF30 NE sadrži PARABENE, SILIKONE, MINERALNA ULJA, PROPILEN GLIKOL, BUTILEN GLIKOL, ETANOLAMINE, FTALATE, POLICIKLIČNE MOŠUSE I NITRO MOŠUSE.

BEE RADIANT uključuje i ove proizvode:

BEE RADIANT

Krema za blistavost i borbu protiv starenja kože98% PRIRODNIH SASTOJAKA

Lagana ili bogata tekstura

BEE RADIANT

Krema za blistavost i borbu protiv starenja kože za područje oko očiju -99% PRIRODNIH SASTOJAKA

Bez parfema- Oftamološki testirano

BEE RADIANT SERUM

Serum za blistavost kože96% PRIRODNIH SASTOJAKA

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram