Pregledaj svoje proizvode u košarici

Instagram

Registrirajte se

Božićno vrijjeme je najljepši dio godine, a osim božićnih blagdana, prosinac je još od ranog djetinjstva posebno radostan i sladak mjesec zbog adventskog kalendara, nestrpljivog iščekivanja da se otvori još jedan prozorčić i dobije slatko iznenađenje. Kako bi vam uljepšali svaki dan prosinca, za vas smo pripremili Apivita Adventski kalendar u kojem svaki dan imate priliku osvojiti Apivita nagradu.

Nagradna igra traje od 01.12.2017. do 25.12.2017., sretne dobitnike ćemo objavljivati svaki dan za prethodni dan, počevši od 02.12.2017. na Apivita Hrvatska facebook stranici. Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje

KORACI ZA KUPNJU proizvoda PUTEM DELMERION WEBSHOPA

1. KORAK

Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na stranici www.delmerion.hr.

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke.

Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. KORAK

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu“ klikom na link „Dodaj u košaricu“. U „košarici“ se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda te ukupnom cijenom (uključen PDV).

Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Nastavi kupovati“, a sustav ga automatski vraća na stranicu posljednjeg naručenog proizvoda.

Ukoliko kupac želi završiti svoju narudžbu odabire link „Naruči odabrano“.

3. KORAK

Ukoliko korisnik nije registriran ispunjava osobne podatke i odabire način plaćanja.

Instagram